Hoe lang moet ik wachten totdat ik mijn bestelling in huis heb? 

Uiteraard is dit niet alleen van ons afhankelijk, maar wij verzenden alle dagen van de week onze bestellingen. In principe zou je het pakket binnen twee werkdagen in huis moeten hebben. Let op, dit is geen garantie, want bij sommige producten zijn we afhankelijk van de productie (in geval van een nieuwe oogst bijvoorbeeld). Is dit laatste het geval dan vermelden we dit uiteraard al tijdens het bestelproces.

Bij het verpakken van onze bestellingen gebruiken we zoveel mogelijk gerecyclede materialen. Dit kan betekenen dat jouw doos een oude sticker bevat, of dat er zelfs plastic in zit. We doen er alles aan om het milieu zo min mogelijk te belasten en toch jouw bestelling intact bij jou te bezorgen. We zouden het fijn vinden als je hierin met ons meedenkt!

Hoeveel kosten betaal ik voor het verzenden? 

Wij verzenden onze producten via SendCloud. Dit is één van onze partners, waardoor wij jouw bestelling goedkoper en sneller kunnen leveren. Het is dus mogelijk dat we de ene keer met DHL, en de andere keer met PostNL verzenden. Heb je een kleine bestelling, zoals wat kaarten of een of twee zakjes met zaden, dan kan dit door de brievenbus. Wij verzenden standaard brievenbuspost, omdat we je dan een Track and Trace-code kunnen bieden. Dit is een overzicht van onze verzendkosten:

Nederland

€ 3,50 Brievenbuspakketpost 0-2 kg

€ 4,95 Pakketpost 0 - 30 kg

€ 0,00 Bij bestellingen boven de € 50,00

België & Duitsland

€ 8,00 Pakketpost 0 - 10 kg

€ 0,00 Bij bestellingen boven de € 75,00

Europa

€ 13 - € 34,- Varieert per land. Pakketpost 0 - 10 kg

Let op: woon je in regio Heerenveen dan is het mogelijk om je pakket af te halen en uiteraard is dit kosteloos 🙂 

Hoe zit het met de aansprakelijkheid?

Als je pakket is verzonden door middel van brievenbuspost dan is dit helaas op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies en/of schade. PostNL komt ons hierin niet tegemoet.

Is je pakket echter verzonden door middel van pakketpost via PostNL dan is het verstandig om ons te mailen op focusonnaturedutch@gmail.com met je ordernummer. Je bestelling is verzekerd tegen verlies / schade bij verzending door PostNL. Wij zullen je bestelling opnieuw verzenden of vergoeden indien dit niet mogelijk is. Heb je een beschadigde bestelling ontvangen? Wij ontvangen graag deze order retour.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Retourneren mag altijd binnen een periode van 14 dagen na ontvangst van het product. Stuur hiervoor een mail naar focusonnaturedutch@gmail.com of gebruik onze online omgeving voor retourneren hiervoor. De producten moet compleet en ongebruikt zijn en in hun originele ongeopende verpakking verkeren. Voedingsmiddelen kunnen wij helaas niet retour nemen. Kosten van een retourzending zijn voor rekening van de klant. Zodra wij de geretourneerde bestelling, in goede orde, hebben ontvangen krijg je zo spoedig mogelijk het aankoopbedrag terug.

Download hier je retourformulier

Overige vragen

Heb je vragen over betalen en betalingsmethoden? Kijk dan op deze pagina die wij speciaal daarvoor hebben aangemaakt. Heb je een vraag die hier niet wordt behandeld? Mail ons op focusonnaturedutch@gmail.com, of maak gebruik van de andere contactmogelijkheden. We zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Verzendopties Sendcloud - verzending webwinkel