Over Focus on Nature

Wereldwijd zijn er ontzettend veel problemen en conflicten waar we ons druk om zouden kunnen, en moeten, maken. Een aantal kunnen we direct invloed op uitoefenen en een aantal hebben zo 1,2,3 niets over te zeggen. In mijn ogen zijn klimaatverandering, armoede, vervuiling, stress en voedingsbronnen de grootste oorzaken. Op deze punten kunnen we wel degelijk iets betekenen! Vandaar dat ik iedereen wil meegeven: focus on nature! Als we samen de wereld een beetje mooier en gezonder maken, dan komt de saamhorigheid vanzelf.

Wie ik ben

Ik ben Gabriëlla C. Modderman, op de wereld gezet in 1989 te Haarlem. Samen metGabriëlla Modderman - ondernemer mijn zoon Oliver woon ik in Heerenveen. Het liefst ben ik de hele dag bezig met de wereld een stukje mooier maken. Ik haal regelmatig tegels uit de tuin om ze te vervangen voor bloemen en planten, eet zoveel mogelijk plantaardig en help andere mensen door ze te adviseren op het gebied van orthomoleculaire voeding en suppletie. Daarnaast maak ik graag foto's van de natuur, ga ik er met mijn zoontje op uit - op de fiets! - en lees ik graag.

Wat ik doe

Ik schrijf interessante artikelen over persoonlijke ontwikkeling, gezondheid, spiritualiteit, klimaat en minimalisme. Mijn inspiratie komt uit allerlei bronnen: van levenservaring tot literatuur. Focus on Nature was de eerste keer dat ik een website combineerde met een webwinkel. Sindsdien heb ik de smaak flink te pakken en heb ik nog vijf andere platformen opgericht. Dit alles is mijn fulltime baan, al sinds een aantal jaren. In 2019 ben ik 10 jaar zelfstandig ondernemer en nog steeds geniet ik hier iedere dag van.

Mijn geld verdien ik dus met het schrijven van artikelen, blogs en andere on- en offlineteksten. Daarnaast haal ik inkomsten uit mijn webwinkels, uit advertentieruimte die ik verkoop en de adviezen die ik geef als orthomoleculaire voeding- en suppletieadviseur.

Waar je mij kunt vinden

Wil je aansluiten bij dit toffe platform en helpen de wereld een beetje mooier te maken? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief, hieronder aan de pagina, die ik wekelijks verzend. Ook deel ik zeer regelmatig mijn nieuwtjes, tips en inspiratie met jou op Instagram, Facebook en Pinterest. Wil je zakelijk met mij kennismaken? Bekijk dan eens mijn LinkedIn. Alle platformen die vallen onder Gabriëlla Media, gevestigd te Heerenveen:

Team Focus on Nature

Samenwerken is de sleutel naar succes. Daarom heb ik structureel hulp van Team Focus on Nature. Hieronder zie je mensen die mij helpen om van dit platform een succes te maken, want hoe meer mensen we bereiken, des te mooier de wereld wordt!

Profielfoto Eisse Modderman

Verzending

Eisse Modderman - heeft zelf ervaren hoe gezondheid daadwerkelijk voelt door te starten met superfoods, lang voordat dit een trend werd.