Focus on Nature is opgericht in 2017 door vader en dochter: Eisse Modderman (31-01-1958) & Gabriëlla Modderman (30-01-1989), vanuit een gedeelde interesse voor natuurlijke gezondheid en het opstarten van een webshop. Gabriëlla schrijft graag en heeft hier inmiddels behoorlijk wat ervaring in opgedaan. Zij is in te schakelen als freelance (seo)-tekstschrijver. Daarnaast is Gabriëlla gecertificeerd Natuurvoedingsadviseur en wilde ze graag meer doen met deze kennis. Eisse heeft zelf ervaren hoe gezondheid daadwerkelijk voelt door te starten met superfoods, lang voordat dit een trend werd.

Let food be thy medicine and medicine be thy food - Hippocrates

Op deze site kun je veel achtergrondinformatie vinden over verschillende krachtpatsers uit de natuur. Dit is juist het onderscheidend vermogen van Focus on Nature: kennis delen op een leuke manier. Naast de blog vind je een webshop, waarin we enkel en alleen kwaliteitsproducten aanbieden. Ook zijn er veel gratis producten te downloaden en verstrekken we maandelijks een inspiratiemagazine, waarvoor een aanmeldformulier op de homepage en in de footer staat vermeld. Wil je ergens meer over weten, heb je een product wat goed bij ons huidige assortiment aansluit of wil je samenwerken / adverteren? Doe ons gerust een berichtje!

Andere webshops van Gabriëlla Media:

* Let op > Wij weten waar we het over hebben, maar zijn géén arts. Raadpleeg altijd een arts als u onzeker bent over (de gevolgen van) een medische aandoening. 

Profielfoto Eisse Modderman
Gabriëlla Modderman - ondernemer