New moon - nieuwe maan - juni 2018

Nieuwe maan in Tweelingen (juni 2018)

Nieuwe maan in juni 2018

Het is weer tijd voor een nieuwe maan. Je ziet er niets van aan de hemel, maar de krachten zijn zeker waarneembaar. Het is een periode die symbool staat voor een nieuw begin, dus maak hier dankbaar en slim gebruik van. Wil jij al een tijdje starten met een nieuwe opleiding, een nieuwe baan of verhuizen? Of wil je juist jouw doelen eens helder voor ogen krijgen en afscheid nemen van het oude. New moon is hier hét tijdstip voor.

Plant tijdens deze maanfase de zaadjes van de toekomst. Visualiseer welke doelen je wilt bereiken en schrijf ze op: jouw persoonlijke june-moon-intentions! Ben je toe aan meer rust in huis? Of wellicht geniet je een andere voorkeur. Breng je oude spullen naar de kringloopwinkel en maak schoon schip. Houd een grote voorjaarsschoonmaak en zorg ervoor dat je weer compleet gelukkig wordt in jouw persoonlijke ruimte. Nadat je jouw intenties hebt opgeschreven en je huis hebt gepoetst is het tijd voor wat mentale actie.

Pak de bergamot etherische olie erbij en ga lekker rustig zitten. Mediteer om alles op een rijtje te krijgen, want de effecten van meditatie zijn tijdens speciale maanfases krachtiger dan normaal. Is ook deze stap genomen? Start met jouw nieuwe project en ga ervoor! De zaadjes van nu zijn de bloeiende bloemen van de toekomst!

Wil je meer weten of de maanstanden en de exacte feiten van deze juni-maan?

Laat een reactie achter