Wat zijn mijn betaalmogelijkheden? 

De betalingen van Focus on Nature worden afgehandeld via Mollie, onze betalingspartner. Er zijn verschillende mogelijkheden om je bestelling te voldoen. Dit zijn de betaalmogelijkheden bij Focus on Nature:

  • iDeal;
  • Bancontact (België);
  • SOFORT Banking (Duitsland);
  • Overboeking (vooraf overmaken);
  • PayPal;
  • Creditcard;
  • KBC | CBC Betaalknop;
  • ING Home 'n Pay;
  • EPS;
  • Giropay.

* Wilt u uw bestelling voldoen door middel van een overboeking, maak dan na ontvangst van de orderbevestiging het totaalbedrag over naar IBAN NL32INGB0007893595 t.n.v. Gabriëlla Media te Heerenveen. Wanneer wij de betaling hebben ontvangen wordt de bestelling direct verwerkt.

Meer informatie over de betaalmogelijkheden van onze webwinkel

iDeal is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Bij Focus on Nature betaalt u geen extra kosten en wordt u bestelling direct in behandeling genomen. Uw betaling wordt simpel, snel en veilig verwerkt. Bent u klant bij ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, KNAB, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers? Dan kunt u direct, zonder aparte software, uw bestelling voldoen.

Bestellingen vanuit de hele wereld kunnen worden voldaan door middel van een creditcardbetaling. Wij accepteren alle bekende en betrouwbare cards, zoals Via, Mastercard, American Express, Cartes Bancaires en CartaSi, waardoor u nooit voor verrassingen komt te staan. Net als bij onze andere betalingsmogelijkheden, brengen we ook bij betalingen met creditcard geen extra kosten in rekening.

Nog zo'n wereldwijze betaalmethode is PayPal. Dit is een veilige manier van online betalen, waarbij u uw bankrekening aan uw PayPal-account koppelt. Ook kan het zo zijn dat u uw saldo al heeft opgewaardeerd, waardoor bestellen nog veel sneller gaat. Nog één van de vele gratis betaalmethodes die Focus on Nature u aanbiedt.

De meest gebruikte Belgische betaalprovider is Bancontact. Heeft u een Bancontact betaalkaart, dan kunt u direct en zonder extra kosten, een bestelling bij ons voltooien.

Bij Focus on Nature is het ook mogelijk om vooraf te betalen door middel van overboeking. Uw bestelling wordt verzonden wanneer wij uw betaling in goede orde hebben ontvangen. Vanuit 34 landen wereldwijd is het betalen door middel van SEPA-overboeking een mogelijkheid.

SOFORT Banking is beschikbaar in 8 Europese landen en ook door Focus on Nature een geaccepteerde betaalmethode. Voor klanten uit Duitsland, Oostenrijk, Nederland, Zwitserland, Italië, Spanje, België en Polen is dit een bekende manier om een bestelling te voldoen. Ook hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Altijd betalen zonder extra kosten voor uw betaalmethode

EPS is de populairste betaalmethode voor overboekingen vanuit Oostenrijk. Het is een initiatief van de Oostenrijkse banken en de Overheid, waardoor veel mensen op de e-commerce markt graag gebruik maken van deze optie. Bij webshop Focus on Nature kan dit zonder extra kosten!

Eén van de populaire betaalmogelijkheden uit Duitsland: Giropay. Voor veel Duitsers een vertrouwde manier van betalen, waarbij wij graag onze klanten tegemoet komen. Geen verborgen extra kosten voor het gebruik van deze betaalmethode, want net als onze andere betaalopties geheel kosteloos!

De betaalknop KBC/CBC is een online betaalmethode voor klanten van de KBC en de CVC, erg bekend in België. KBC richt zich op Vlaanderen en CBC op Wallonië. Er kan snel en veilig online worden betaald, waaronder de banken ook vaak achteraf betalen aanbieden. Bij Focus on Nature betaalt u zonder extra kosten.

Voor Nederlandse ING-klanten zal die niet bekend zijn, maar voor klanten van ING België is de Home'Pay een toegewijde betaaloptie. Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen hierdoor veilig online betalen, en bij Focus on Nature ook nog eens geheel kosteloos. Veilig voor koper én verkoper.

Sinds juli 2018 kunt u bij onze webwinkel ook betalen door middel van Bitcoin. De bekendste digitale valuta ter wereld, waarbij er geen extra kosten in rekening worden gebracht. Deze cryptocurrency is wereldwijd beschikbaar en dus ook voor veel mensen een toegankelijk betaalmiddel.

Contact met Focus on Nature

Heeft u een vraag en kunt u het antwoord niet op onze site vinden? Mail ons op focusonnaturedutch@gmail.com of gebruik één van onze andere contactmogelijkheden. We krijgen direct een notificatie, dus komen zo spoedig mogelijk op uw bericht terug.

Betaalmogelijkheden Mollie